23 maj 2011

Bloggtörk!













Ja, nå har det värt annet å hlöre enn å sitte ved datoren, og det ganske lenge.





Det er nå sånn at den nye jobben i hjemmesykepleien har arbeidstider og skemaet lagt slik att mine 70 % på alle måter er mere lik 100%. Legg Hugos treninger og kamper tre ganger i uka + kjöringer till kompiser till dette, legg till P-Os skiftjobbing som gjär meg alene med dette hver andre uke, legg till trening av Calais 5 ganger i uka + kjöring av gryning, ja da blir det lite fritid over till Mor!










Klager ikke, har ett godt liv, men det er for lite fritid. Skulle trene meg selv mere, behöver kondisjonstene mye mere. Orker ikke heller, for jeg har vondt i hofta noe så fryktelig for tiden. Snakket med legen i dag og fikk smertestillende på resept. Skal begynne en utredning nå for å ta rede på hva det er.





Har begynt å ri Calais uten stigböjler for å komme ordentlig ned i salen, og i overgangene fra galopp og ned SKRIKER jeg i blandt, så vondt gjör det. Not good!










Pojkarna Bus er på beite og klarer seg riktig godt, ingen er tynne og Sander vokser så det nesten synes fra uke till uke. Bama har värt hos Vet. med en megavorte som ploppet ut på beinet hans, det var en virus. Fikk en salve og smöre på og i dag 6 dager etter var den borte! Sjekket tenna hans også mens vi först var der og raspet bort en tagg.










Calais har värt ute på sin förste konkuranse denne våren og klarte seg riktig bra. Nå trener vi opp til neste nivå, og det har värt riktig tungt en periode, ikke umulig det har noe med den forbaskade hofta og gjöre! I dag var vi hjemme hos min ridlärer for förste gang, og hun overrasket positivt igen med og oppföre seg som folk. ;-))










Hugos fotballsesong er i full gang, guttene er flinke! I dag skal vi till Ed og spille match i eftermiddag, det er alltid göy. Hugo spiller oftest spiss og det er morro og se hvordan de utvikler seg og kjemper. Å väre fotballmamma er morro! Snart har jeg lärt meg reglene også!

Inga kommentarer: